Rendszeres olvasók

2011. október 20., csütörtök

Michael Miller - Flower Fairies

Willimama kislányának készült ez a csili-vili tündéres táska. Ingrid már 5 éves, Pankával jó barátnők. A szülinapi bulijára mindhárom gyerek hivatalos volt, aminek én úgy örülök, mert mindig szomorú az a gyerkőcöm, akit nem hívtak meg éppen. Ez főleg Gézura vonatkozik, mert az iskolások már jobban összejárnak. Boldogan ment ő is Ingridhez a "nagyokkal", szigorúan Peti kezét fogva. Egy saroknyi távot kellett megtenniük EGYEDÜL. Olyan boldogok voltak, hogy haza se akartak jönni. Nálunk legtöbbször sírásba fullad a vendégeskedés, mert mindig maradni akarnak még. Vajon más gyerek is ilyen?

Anyag: Michael Miller - Flower Fairies
+ egyéb patchwork anyagok, flíz
Fonal: Venus
Kézzel tűzve (pelenka-öltés, szár-öltés, sima tűzés)








5 megjegyzés:

  1. Elképzeltem őket :) Édesek lehetnek, ahogy vonulnak ott hárman, kézenfogva.

    VálaszTörlés
  2. Virágtündéres táska, óóóóóó :-)
    Nagyon szép lett :-))

    VálaszTörlés
  3. Csodás lett! Biztos nagyon örült neki!
    Egyébként mindig így végződnek a bulik...

    VálaszTörlés
  4. Ingrid nagyon örült a táskának és még jobban a három tesónak!
    De ha ez megnyugtató egy másik apuka 6-tól fél nyolcig várta a kislányát,hogy végre méltóztasson elindulni, de ott is hiszti lett a vége:-)
    Még egyszer nagyon köszönjük:-)

    VálaszTörlés
  5. Az én lányom, már mikor kicsi volt is imádta a vendégséget - ha jöttek, ha mehetett.Mindig sírás lett a vége nálunk is, " ne menjenek még a vendégek, ne kelljen még hazamenni!". Szerintem ez normális, nem is csináltam ügyet belőle.Édesek, már most megpróbálnak nagyok lenni, na meg érvényesíteni az akaratukat.

    VálaszTörlés